1394-03-02 19:03
1197
0
15082
مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد ارتحال امام (ره) در تهران؛

آماده میزبانی از خبرنگاران سراسر کشور هستیم

مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد ارحال امام (ره) در تهران از آمادگی این کمیته جهت ایجاد فضای مناسی برای میزبانی از خبرنگاران سراسر کشور خبر داد.

به گزارش گلستان ما، مصطفی هدایی در گفتگو با قابوس نامه با اعلام این خبر تصریح کرد: علی رغم حضور کاروان های متعدد از استانهای مختلف متاسفانه تا کنون مستند جدی از این حضور پرشور تهیه نشده است .

وی ادامه داد: بر همین اساس کمیته اطلاع رسانی ستاد ارتحال امام امسال همه زیرساخت ها،بحث اسکان و هماهنگی لازم جهت صدور کارت شناسایی مختص خبرنگاران سراسر کشور  برای حضور جدی مهیا کرده است.

6564

هدایی یا اشاره به همزمانی اعیاد نیمه شعبان ، ارتحال امام و ۱۵ خرداد اذعان کرد: ما به دنبال استفاده از این فرصت برای پیوند انقلاب اسلامی امام خمین ی(ره) و انقلاب حضرت مهدی (عج) استفاده کنیم.

مسئول کمیته اطلاع رسانی ستاد ارتحال امام گفت: اگر اینخبرنگاران آثار خود را به دبیرخانه استان تهران ارسال کنند ،نمایشگاهی از آخرین دستاوردهای رسانه ای خبرنگاران سراسر کشور  دائر خواهیم کرد.

مصطفی هدایی در پایان ضمن تاکید بر نیاز به هم افزایی و همراهی فضای مجازی در انعکاس این اخبار همچنین اظهار کرد: خبرنگاران جهت استفاده از تسهیلات خبرنگاری مهیا شده در این ایام باید حداکثر تا ۹ خرداد ماه آمادگی خود جهت حضور در مراسم ارتحال را به دبیرخانه این کمیته اعلام کنند.

انتهای پیام/ 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.